Veelgestelde vragen

 

Bij Nature's Greatest Gift en New Bruja willen we altijd een stapje verder gaan en iets leuks extra mee geven.

Dit is gratis en hoef je niet voor te betalen.

Alleen echter bij retourneren van het volledige pakket, dien je het cadeautje ook te retourneren, anders kan dit in rekening worden gebracht. Denk bij het retourneren altijd aan de retourvoorwaarden. 

 

 

Iets in mijn bestelling is beschadigd. Wat doe ik nu?

Je hebt iets besteld wat helaas bij de verzending is beschadigd.

Mail zo snel mogelijk, zodat we voor een oplossing kunnen zorgen. Voeg bij je mail altijd een foto toe, dan kunnen we snel kunnen zien wat er is beschadigd, en snel reageren met een oplossing!

 

Consumptie 

De kruiden en essentiele oliën etc zijn alleen geschikt voor het gebruik in de magie. Deze zijn NIET geschikt voor consymptie/inname. Het gebruik van de kruiden is bedoeld voor wierook, magische rituelen, het gebruik in spell flesjes. NIET voor in thee of andere producten bedoeld voor inname. Wanneer u dit wel wenst te doen, is Nature's Greatest Gift niet aansprakelijk. 

 

 

De kleur van de steen is anders dan op de foto.

 

Ik verkoop stenen die ik zelf persoonlijk heb ingekocht bij groothandels in Nederland of Europa Bij de informatie staat altijd dat wat je ziet op de foto, ook de steen is die je koopt, zo niet staat dit er ook bij. 

Indien je een edelsteen of mineraal hebt besteld, kan het zijn dat de steen er anders uit ziet dan de steen/stenen op de foto. Het is belangrijk om hierbij te weten dat een steen een natuurproduct is, en kleurverschil of oneffenheden dus voor kunnen komen!

Het kan dus zijn dat de ene steen een andere kleur heeft dan de ander, of dat er oneffenheden of plekjes op de steen zitten. Wanneer je niet tevreden bent met het geen wat je hebt ontvangen, kijk dan even op de pagina over Verzending & Retourneren.

Daarbij moet je wel rekening houden met de retourvoorwaarden. Neem altijd eerst contact op via de mail, voordat je iets retour stuurt, om misverstanden te voorkomen, en bewaar altijd je verzendbewijsje!

 

Ik heb een sieraad op maat laten maken, deze bevalt me niet.

 

Helaas nemen wij sieraden op maat niet meer terug, dit komt omdat wij de sieraden laten maken door een ander bedrijf, en hier als bedrijf betalen wij extra geld over, terug zenden kunnen wij ook niet. Daarom nemen wij op maat gemaakte sieraden niet meer terug. Ben je nou echt niet tevreden, dan kun je een een bericht sturen naar info@naturesgreatestgift.com en dan overleggen we even en kijken we of we een cadeaubon of kortingscode kunnen aanbieden. 

 

Kun je mij helpen?

 

Ik zal altijd klaar staan voor mijn klanten, je kunt mij mailen of bereiken via social media.

Je kunt ook een whatsappje sturen met jou vraag., naar 0638883737 of mailen naar info@naturesgreatestgift.com


 

New Bruja (Witchcraft, Hekserij) vragen:

 

Ik heb een spreuk gekocht, maar deze werkt niet. of niet zoals ik wilde.

Hekserij is een open geloof, dit geloof wordt al eeuwen gepraktiseerd en is nog veel roering en taboe op. Hekserij is en blijft een geloof, met eigen interpretaties, manifestaties en rituelen. Elk persoon is anders en iedereen doet iets op zijn of haar eigen manier. Daarbij zijn er diverse stromingen die effect hebben op de uitpak van een spreuk of ritueel. een voorbeeld binnen het wicca is bijvoorbeeld, dat een spreuk wanneer goed uitgevoerd, 3 dagen, 3 weken, 3 maanden of 3 jaar kan duren. De macht van 3. Wij kunnen dus nooit beloven of zeggen dat een spreuk uit komt, of gaat werken binnen een bepaalde periode. Dit kan niemand. 

Hierom blijft hekserij een kwestie van geloof, wilskracht en doorzetting en manier van interpretatie. Ik zal hier nog een blog over schrijven voor een beter begrip hiervan. 

Om deze reden kunnen wij als bedrijf NIET aansprakelijk worden gesteld, voor het niet werken van spreuken, anders werken van spreuken of bij het uitblijven van het gewenste resultaat. Al onze spreuken en spells/rituelen zijn op advies basis. En de verandwoordelijkheid ligt bij jezelf. Zelfs bij spreuken door ons uitgevoerd. 

 

 

 

 


Vragen over pagina teksten:

 

Bont

Op de website zie je meerdere product foto's met bont of dierlijke producten. Dit zijn producten waarbij rekening is gehouden met de dieren. Deze dieren zijn in geen geval geslacht of opzettelijk gedood voor hun producten. Zelf ben ik een enorme dierenvriend, en houd hier natuurlijk erg veel rekening mee. Mocht je alsnog iets kwijt willen of iets willen vragen hierover., MAG dat altijd!

 

Magie

Op magisch gebied doe ik heel veel, zo heb ik ervaring op meerdere vlakken met onder andere huizen reinigen, zwarte magie verdrijven, en spreuken op maat uitvoeren. Graag bied ik mijn wijsheid en kennis aan om jouw te helpen. Als je vragen hebt over magie, hekserij, spiritualiteit of hulp nodig hebt bij het reinigen van jouw huis of spullen, dan mag je mij altijd een berichtje sturen via onze contact kanalen. 

 

Zij vorm

Op de pagina staan teksten waarbij er wordt gepraat in de zij vorm over stenen, deze keuze heb ik gemaakt omdat ik moeder aarde zie als een zij. En de stenen hierom ook zie als zij. Om het makkelijk te maken tijdens het schrijven heb ik ervoor gekozen de stenen in de zij vorm aan te spreken. 

 

Teksten kopiëren

We hebben veel tijd en energie gestopt in het schrijven van teksten en het maken van foto's. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat deze foto's worden gekopierd of de teksten worden gebruikt voor commerciele doeleinden. Wanneer je interesse hebt in de teksten of foto's kun je altijd even een mailtje sturen en om toestemming vragen. Dit om problemen of onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen. 

 

© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel