Verzending en Retour

 

Verzending

 

Wij verzenden via POSTNL. 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op woensdag verzenden wij geen bestellingen. Indien het een handgemaakt product is, kan de levertijd variëren tot 7 werkdagen. Dit staat aangegeven bij het product.

De vermelde prijzen bij de producten en diensten zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen NL bedragen::
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- 

De verzendkosten naar België bedragen::
​€ 9,30 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,- 

Verzendkosten naar andere landen worden automatisch berekend in het winkelwagentje. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Belangrijke informatie over verzending naar andere landen:

Op internationale verzendingen kunnen tolgelden, belastingen en andere kosten die niet opgenomen zijn in de totaalprijs van toepassing zijn. Wij als bedrijf kunnen niet aansprakelijk worden gesteld, voor het niet ontvangen van een pakket.

U kunt het pakket laten verzekeren, door dit aan te geven via mail of Whatsapp of in de webshop bij de opmerkingen, graag verzoek ik u dit ook te doen. Wegens het uit handen geven van de taak tot bezorgen is dit de meest veilige keuze

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunt u vinden op de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@naturesgreatestgift.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Houd hierbij ook rekening met de kop handgemaakte producten. Hier vallen andere retour rechten onder. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Info@naturesgreatestgift.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending en retour (naar u) van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Demi Delfos, Woutertje Pietersestraat, 19-1, 1061DD Amsterdam, Nederland, Info@naturesgreatestgift.com, Telefoon: 0638883737) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening, dit geld ook voor het risico van retourneren.U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Het herroepingsrecht bestaat niet voor de volgende overeenkomsten:

  • Overeenkomsten voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
  • Overeenkomsten voor de levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Custom order, kaarsen, mineralen en edelstenen, custom order is specifiek voor de klant ingekocht of gemaakt. Hierop geld een andere herroepingsrecht, dit is te bespreken via e-mail. Per custom order geld een andere herroeping. Meer informatie hierover is te krijgen via de mail. Info@naturesgreatestgift.com

 

LET OP. LEEGVERKOOP IS GEEN RETOUREN! WIJ GAAN STOPPEN MET EDELSTENEN. ALLEEN NEW BRUJA ARTIKELEN MOGEN RETOUR. 

BIJ BESTELLEN GAAT U AKKOORD MET DEZE VOORWAARDEN.

© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel