Gouden Driehoek

 

De Gouden driehoek is gemaakt van 3 verschillende stenen bij elkaar. Dit zijn de Bergkristal de Rozenkwarts en de Amethist. Samen maakt de gouden driehoek de perfecte energie sfeer, en zorgt voor een rustige en in balans werking. Door de drie stenen bij elkaar te leggen zorgt het voor een optimale sfeer in huis. De gouden driehoek is uiterst geschikt voor kinderen en kan prima in de babykamer.

 

Rozenkwarts werking:

 

Rozekwarts is een steen die bekend staat als de steen van de liefde en zachtheid, ze heelt problemen in relaties en kan depressies en emotie problemen helen. Rozenkwarts kan je helpen om je weer kinds te voelen en nare gedachte naast je neer te kunnen leggen. Tevens is ze kalmerend en kan boze/driftige gevoelens doen stelpen.

Rozenkwarts kan het hart chakra helen en kan helpen bij een gebroken hart. Rozenkwarts kan helpen bij vruchtbaarheids- problemen en kan huidklachten doen verminderen. Doordat de steen je helpt met het openstellen van het hart chakra, zal ze helpen met het ontvangen van liefde. Ook zou ze helpen bij het verminderen van huid problemen en bij ouderdomskwalen.

 

 

Bergkristal werking:

 

Bergkristal staat erom bekend dat ze erg sterk is, in de spiritualiteit, energie werk, reiki, sjamanisme e.t.c word Bergkristal al eeuwen gebruikt als geneeskrachtige steen voor energetisch en healings werk. Bergkristal kan tevens jou energie veld beschermen, en je aura’s opschonen.

Bergkristal is van nature enorm neutraal en zuiver, hierdoor kun je Bergkristal voor eigenlijk alles inzetten. Dit maakt het een multi purpose steen. En is een must have voor in jou spirituele werk. Ook kan Bergkristal helpen tegen elektrische straling en kan zuiverend en genezend werken bij elke vorm van wonden/ontstekingen (brandwonden, piercing ontstekingen etc)

Mentaal kan Bergkristal je erg helpen met doelgericht werken en helpen bij het verbeteren van de concentratie.

Bergkristal staat voor liefde en harmonie.

 

 

Amethist werking:

 

Amethist wordt geassocieerd met de groei van spiritualiteit. Tevens zou de steen staan voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Amethist zou je kunnen laten zien wat echt belangrijk is in het leven, en je hierbij kunnen helpen om de goede keuzes te kunnen maken. Amethist zou helpen bij het verwerken van verlies en bij de rouw periode. Tevens zou Amethist goed zijn voor het in en doorslapen en bij het verminderen van nachtmerries. Amethist is dé steen van het loslaten.

Werking samen:

 

De gouden driehoek is een edelsteen combinatie waarbij de stenen zich energetisch met elkaar versterken en verbinden. De gouden driehoek zuivert de energie in de ruimte waar ze zich bevinden en brengen balans en harmonie in die ruimte. Deze stenen hebben allemaal bijzondere eigenschappen (lees hierboven) maar vullen elkaar ook op een bijzondere wijze aan.

De naam Gouden driehoek is afgeleid van het feit dat de combinatie als goud telt. Goud is 1 van de duurdere materialen op aarde. En de Gouden Driehoek word samen net zo waardevol beschouwd. Daarbij is een driehoek in veel culturen erg belangrijk, ook binnen de magie. De driehoek staat ook voor de elementen. In veel culturen wordt de gouden driehoek gezien als de 3 momenten in het leven, geboorte, groei en dood. Het getal 3 is ook erg belangrijk binnen de magie. De Gouden Driehoek is dus een hele bijzondere combinatie stenen.

 

Heb jij al een Gouden Driehoek ergens in huis? Wat voel jij erbij? Heb je opmerkingen of vragen of wil je iets vertellen? Stuur gerust een mailtje via de contact pagina.

Sorteer op
© 2021 - 2023 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel