Fluoriet

 

Wil jij graag een Fluoriet voor jouw collectie? Bij Nature’s Greatest Gift ben je dan op het juiste adres. Hieronder wat leuke informatie!

 

Fluoriet is een veel voorkomende steen, die meest bekend staat voor de diverse kleuren die de steen kan bevatten. Fluoriet is een gele, blauwe, groene tot violet of zwart kleurige steen. Regenboog Fluoriet heeft diverse laagjes met diverse kleuren, vaak is dit in paars met groen, blauwe strepen/lagen. Hierdoor is Fluoriet een bekende steen geworden.

 

Werking

 

Fluoriet is een steen die vaak word ingezet bij mensen die geestelijke stoornissen hebben, zoals ADHD of ADD. Doordat Fluoriet helpt om rustig te worden en angsten te onderdrukken, kunnen mensen met ADD of ADHD beter functioneren en zich beter concentreren. Ook staan mensen met ADD en ADHD vaak open, en kan Fluoriet ze helpen om zich af te sluiten en te beschermen tegen energie vampieren en negatieve energie.

Elke kleur steen heeft een andere werking, maar alle kleuren kunnen helpen bij bescherming, en het reinigen van het aura. Bij chakra werk kan ze helpen bij de spirituele groei en bij het verbeteren van de intuïtie.

 

Chakra’s en spiritueel

 

Fluoriet is geschikt voor gebruik op alle chakra’s.

Sterrenbeelden: Waterman (21 januari t/m 18 februari) en Vissen (19 februari t/m 20 maart)

 

Spiritueel is Fluoriet erg geschikt om je aura’s op te laden, en kan goed helpen bij het naar boven krijgen van onderdrukte gevoelens en feiten. Hierdoor is Fluoriet een goede steen voor shadow work en voor in de magie. Ook is Fluoriet een uitstekende steen om je te beschermen tijdens magisch werk en ook voor bijvoorbeeld straling tegen te gaan, dus je kunt de steen goed naast de computer zetten.

 

Geschiedenis

 

Fluoriet is het meest terug gevonden in China hier werd de steen al eeuwen lang gebruikt in beeldjes en gebruiksvoorwerpen. De steen zou beschermen tegen hekserij en de duivel en o.a tegen zwarte magie.

De oud Grieken en Romeinen vonden Fluoriet een mooie steen om te gebruiken in diverse eind producten.

 

Vindplaats: Verenigde Staten, Engeland, Australië, Duitsland en Noorwegen.

 

Samenstelling

 

Samenstelling: CaF2

Hardheid: 4

Dichtheid  3,2

Glans: glasglans

 

 

Persoonlijk

 

 

Fluoriet vind ik een erg bijzondere steen, je kunt letterlijk de regenboog erin zien, en soms zijn de sculpturen zo mooi, dat het bijna zonde is om ze te verkopen. Fluoriet is een uitstekende steen voor tijdens met mediteren, en je kunt Fluoriet zonder moeite aan kinderen geven omdat Fluoriet een rustige open energie heeft. Hierdoor vind ik Fluoriet een goede beginnerssteen. En kan je hem als beginners heks ook goed gebruiken tijdens je magisch werk en voor je angsten. 

Sorteer op
© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel