Heulandiet

 

Wil jij graag een Heulandiet voor jouw collectie? Bij Nature’s Greatest Gift ben je dan op het juiste adres. Hieronder wat leuke informatie!

 

Heulandiet is een oranje tot roze achtige, soms met rode kleuren of kleurloos. Er bestaat ook een groene variant van de Heulandiet, deze is erg zeldzaam. De steen heeft een prachtige parelmoet glans en een grijze buitenkant. Heulandiet is nog een vrij onbekende steen, niet veel mensen hebben de steen in hun collectie of kennen het bestaan ervan, is mijn ervaring.

 

Werking

 

Heulandiet kan je helpen bij het openstellen naar mensen, het kan mensen met een tunnel visie helpen om meer open minded te worden, en zich meer open te stellen om verder te kijken dan hun eigen realiteit. Heulandiet is een steen die je kan helpen bij het meer ontvankelijk open staan naar mensen. En bevordert de groei hierin. Heulandiet is een sterke spirituele steen die je kan helpen om contact te leggen met het verleden en oude beschavingen en diverse dimensies (multi dimension theorie) zoals Atlantis, of verleden tijden. Heulandiet is een uiterst geschikte steen voor mensen die een last ervaring bij overmatige transpiratie, en met overgewicht. Of moeite hebben bij het afvallen. Heulandiet kan helpen bij problemen met evenwicht problemen of bij ontstekingen aan het oor. Daarbij kan ze goed helpen bij lichamelijke aandoeningen, zoals krampen (menstruatie klachten), het slecht in of doorslapen door dromen of stress. Heulandiet wordt in sieraden vaak gebruikt om de krachten mee te nemen.

 

Chakra’s en spiritueel

 

Heulandiet werkt in op het 4e hart chakra, of het 6e voorhoofd chakra en op het 7e kruin chakra.

Sterrenbeelden: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

 

Spiritueel is Heulandiet erg geschikt om te astraal reizen, omdat ze je kan helpen met het verbinden van jou ziel en de diverse dimensies. Ook kan Heulandiet goed helpen om de connectie te begrijpen tussen je vorig levens. En op magisch gebied kun je Heulandiet samen met bijvoorbeeld Moldaviet gebruiken om contact te kunnen maken met diverse entiteiten. Heulandiet kan worden gebruikt in elixers en potions en tijdens Yoga kan ze gebruikt worden in sieraden.

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

 

De geschiedenis van Heulandiet is niet heel erg bekend. De oorsprong van de naam kwam vermoedelijk van de Grieken. Heulandiet werd gebruikt in de geneeskunde, maar niemand weet exact waar dit heeft plaats gevonden. Of sinds wanneer de steen daadwerkelijk is ontdekt. Helaas blijft dit een raadsel.

 

Vindplaats: Schotland, Indië.

 

Samenstelling

 

Samenstelling: (Ca,Na2)(Al2Si7O18).6(H2O)

Hardheid: 3,5-4

Dichtheid: 2,2

 

Persoonlijk

 

Zelf vind ik Heulandiet een erg mooie steen, de kleuren zijn vaak oranje achtig tot roze en de buitenkant een grijzige kleur. De stenen zijn een eye catcher in huis en hebben vaak diverse punten en een naaldachtige kristallen. Erg mooi. Op magisch gebied heb ik nog niet gewerkt met Heulandiet maar dit staat zeker op mijn lijstje.

 

Heb jij wel eens gewerkt met Heulandiet of heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een mailtje via de contact pagina.

Sorteer op
© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel