Spirit kwarts

 

Wil jij graag een Spirit kwarts voor in jouw collectie? Bij Nature’s Greatest Gift ben je dan op het juiste adres. Hieronder wat leuke informatie!

Spirit kwarts is meestal een Amethist soort, maar kan ook voorkomen bij Citrien, Rookkwarts of Bergkristal. De werkingen zijn hetzelfde als de onderliggende steen, wanneer dit Amethist is heeft de Spirit kwarts de werking van een Amethist. Echter heeft een Spirit kwarts een zachtere energie, en een bijzonder uiterlijk. De gehele steen is bespikkeld met kleinere puntjes in vaak diverse kleuren. Het verschil tussen de werking van de normale steen en de spirit kwarts is dat de Spirit kwarts voornamelijk kan helpen bij de stervens begeleiding, bij de healing (mentaal en fysiek), en bij de spirituele ontwikkeling. De Spirit Kwarts kan je helpen sneller te groeien in je kunnen en sneller kunnen ontdekken waar jou krachten zitten en waar je val kuilen zitten.

 

Werking Amethist:

 

Amethist wordt geassocieerd met de groei van spiritualiteit. Tevens zou de steen staan voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Amethist zou je kunnen laten zien wat echt belangrijk is in het leven, en je hierbij kunnen helpen om de goede keuzes te kunnen maken. Amethist zou helpen bij het verwerken van verlies en bij de rouw periode. Tevens zou Amethist goed zijn voor het in en doorslapen en bij het verminderen van nachtmerries. Amethist is dé steen van het loslaten. Amethist is zeer geschikt voor kinderen, en voor magie werk. Ze is tevens een goede steen om te gebruiken wanneer je moeite hebt met het loslaten van situaties en moeite hebt met het zien van de realiteit.

 

 

Werking Citrien:

 

Citrien helpt de creativiteit te laten bewegen, en kan introverte mensen extravert maken. Citrien kan helpen bij mensen met weinig zelfvertrouwen, en kan faalangst aanzienlijk verminderen. Citrien kan er ook voor zorgen dat je creatiever word en je meer durft te doen in plaats van je verschuild achter een grote opgezette muur.

Wanneer je snel teleurgesteld bent in jezelf of je omgeving of in bepaalde gebeurtenissen in je leven, kan de steen goed helpen om dit makkelijker te verwerken. Daarbij kan ze je helpen met het los laten van angsten en faal gevoelens die hierbij komen kijken. Citrien kan erg goed helpen bij problemen bij de spijsvertering en kan helpen om je lever en bloed te ontgiften. Draag Citrien in een hanger om je nek om problemen met je immuun stelsel te kunnen verminderen, en bij suikerziekte kan het helpen om Citrien water te drinken voor elke maaltijd.

 

 

 

 

 

 

 

Werking Bergkristal:

 

Bergkristal staat erom bekend dat ze erg sterk is, in de spiritualiteit, energie werk, reiki, sjamanisme e.t.c word Bergkristal al eeuwen gebruikt als geneeskrachtige steen voor energetisch en healings werk. Bergkristal kan tevens jou energie veld beschermen, en je aura’s opschonen.

Bergkristal is van nature enorm neutraal en zuiver, hierdoor kun je Bergkristal voor eigenlijk alles inzetten. Dit maakt het een multi purpose steen. En is een must have voor in jou spirituele werk. Ook kan Bergkristal helpen tegen elektrische straling en kan zuiverend en genezend werken bij elke vorm van wonden/ontstekingen (brandwonden, piercing ontstekingen etc)

Mentaal kan Bergkristal je erg helpen met doelgericht werken en helpen bij het verbeteren van de concentratie.

Bergkristal staat voor liefde en harmonie.

 

 

 

 

Wil je meer informatie over stenen of heb je een specifieke vraag? Stuur gerust een berichtje via het contact formulier

Sorteer op
© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel