Ammoniet

Ammonieten zijn een uitgestorven soort dieren. Zij waren tot 65 miljoen jaar geleden een inktvissen soort (Cephalopoda). Ammonieten konden wanneer zij te klein waren voor zijn schelp een nieuwe laag vormen, waardoor zij steeds een beetje groter werden. Er werd als het ware een nieuwe buiten kamer gevormd, welke zij gebruikte om verticaal te kunnen voort bewegen.

Doordat Ammonieten in diverse vormen en maten worden gevonden overal ter wereld, is de Ammoniet een relatief goedkoop fossiel. Zij is verkrijgbaar in witte, zwarte en vaak bruinige tinten. Ammoniet kan ook in diverse kleuren worden gevonden, vaak zijn de kamers een andere kleur of bevatten diverse kleuren zoals zwart, wit of bruin, soms zelfs een beetje rood.

Op Google zijn er enorm veel foto’s te vinden van na gemaakte (levende) Ammonieten.

 

Leuk weetje: De grootste Ammoniet is circa 1.4 meter hoog. En is gevonden is Seppenrade in Münster in noord Duitsland.

 

Vindplaats: Ammonieten worden over de hele wereld gevonden.

 

 

Spiritueel en chakra;s

 

Spiritueel zou Ammoniet zorgen voor geluk, succes en gezondheid. Ammoniet is een krachtig fossiel welke staat voor aarden.

Ammoniet is al 65 miljoen jaar een fossiel, hierdoor heeft zij over de jaren heen erg veel kosmische energie geabsorbeerd en kan zij je goed ondersteunen en begeleiden in jouw spirituele reis.

Fysiek zou Ammoniet je kunnen helpen bij het verbeten van je uithoudingsvermogen en bij het verbeteren van je gehoord en longen. Ammoniet is een goed fossiel voor tijdens de zwangerschap en kan misselijkheid verminderen. Ammoniet staat tevens voor doorzettingsvermogen en voor het laten rusten van het verleden. Door de eeuwen oude krachten is hij zeer geschikt voor meditaties naar vorig levens. Maar minder geschikt voor elixers en potions.

 

 

Chakra’s: voorhoofd chakra (6e) , kruin chakra’s (7e) , wortel chakra (1e)

 

Persoonlijk

 

Zelf heb ik een enorm mooie zwarte Ammoniet in mijn bezit, welke ik kan  gebruiken tijdens meditaties op zoek naar mijn vorig levens. Ze werkt dan als het ware als een soort talisman die mij helpt naar het zoeken van de vorige ik. Ammoniet geeft mij een enorm rustig gevoel en verwonderd mij door hoe oud zij is.

 

Wil je meer informatie over Ammoniet? Stuur gerust een mailtje via de contact pagina of via onze andere diverse social media platforms.

Sorteer op
© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel