Gezicht achter Nature's Greatest Gift

Gepubliceerd op 4 april 2021 om 17:01

 

Waarom Nature's Greatest Gift en wie onderhoud de website eigenlijk? Lees hieronder meer over wie en waarom :D

 

 

Mijn naam is Demi, 22 jaar oud, geboren in de prachtige stad Leiden. In mijn jeugd was ik altijd een apart geval, heel nieuwsgierig, erg sociaal, bijdehand, en pienter, ik hoorde nergens bij, altijd een éenlingetje, met uitzondering 1 of 2 vriendinnen. Thuis woonde ik samen met mijn moeder en mijn 5 jaar jongere zusje, met een leuke beestenboel. In de vakantie ging ik naar mijn suikertante, waar ik altijd leuke dingen deed en meer leerde over gezondheid en het spirituele. Zo mocht ik altijd mee naar de edelstenen winkel en kleine edelsteentjes uitzoeken, of gingen we natuur klei duiken in het meer, een wierookje branden als ik bang was. In mijn jeugd voelde ik veel meer dan andere kinderen, en had hele andere interesses, dingen die ik nu juist erg waardeer over mezelf. Vanaf kleins af aan had ik al een grote interesse in edelstenen en de werking daarvan. Zelf heb ik enorm veel onderzoek gedaan naar het spirituele, hekserij, werking van kruiden, entiteiten, Wicca, geloven in het algemeen, meditatie en natuurlijk edelstenen.  Zo kan ik jullie nu meer informatie bieden over alles. In mijn vrije tijd knuffel ik met mijn katten, lees ik een boek, of speel spelletjes op mijn laptop, of chill ik met mijn vrienden, en onderhoud ik de website en de bestellingen. Nature's Greatest Gift is mijn hobby! :D.

 

Nature's Greatest Gift (het grootste geschenk van de natuur) ben ik begonnen door de herinneringen uit mijn jeugd, en de vele vragen van andere mensen in mijn omgeving over het spirituele en over de werking van edelstenen. Door al deze vragen en mijn eigen interesse dacht ik why not? Ik ga het gewoon doen!. Zodoende heb ik met de hulp van de liefste mensen in mijn omgeving deze website in elkaar gezet, en de beste groothandels gevonden om te kunnen staan achter de prijzen en de kwaliteit.

 

Ik doe dan ook alles zelf, de input of informatie vraag ik na aan vrienden en kennissen, de informatie over hekserij zoek ik uit,of vraag ik aan mijn heksen kennissen. En de foto's maak ik samen met mijn vriend. De inkopen doe ik allemaal zelf, persoonlijk zodat ik in mijn handen heb gezien wat ik ga verkopen en de kwaliteit kan waarborgen.

 

Bij Nature's Greatest Gift staan we voor Kwaliteit, eerlijkheid, en Goede prijs, . Bij elke bestelling geef ik een cadeautje extra en doe ik letterlijk een klein dansje van blijdschap! 

 

Heel erg bedankt voor je aandacht en je interesse in Nature's Greatest Gift!

 

Groetjes Demi 

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel