Simpele Magie

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 13:36

 

Simpele “snelle” magie

 

 

Als je met hekserij bezig bent wil je soms ook even “snel” iets weten. We zijn in ons dagelijks leven zo druk, dat rustig met iets bezig zijn vaak niet mogelijk is.

We moeten naar het werk, of studeren, hebben een gezin die afhankelijk is. Of zijn zo druk met de dagelijkse dingen in het huishouden dat je er niet aan toe kan komen.

Maar toch wil je eigenlijk even je bescherming opkrikken, of misschien heb je een belangrijke toets vandaag en wil je toch eventjes dat kleine extra geluk hulpje in de rug toekrijgen, terwijl je tussendoor je broodje opeet en je schoenen aan probeert te trekken. Hoe doe je dat?

 

Magie zit hem in de kleine dingetjes, een kaarsje uitblazen op je verjaardagstaart, of iets afkloppen onder de tafel. Er is zoveel magie om ons heen, maar nu wil je het juist oproepen, maar hoe?

Daar zijn een paar simpele kleine maniertjes voor. Bijvoorbeeld een laurierblaadje, die kun je als heel makkelijk spreukje gebruiken, je pakt een pen of marker en schrijft op het blaadje wat je wens is. Bijvoorbeeld: Bescherming of Geluk, terwijl je dit erop schrijf, denk je heel goed aan jou wens. In feite straal je jou wens even goed in het blaadje. Wanneer je dit gedaan hebt stop je het blaadje in je broekszak of in je tas. En neem je deze mee naar die belangrijke toets of dat gesprek waar je zo zenuwachtig voor bent.

Deze spreuk kun je bijvoorbeeld ook onder je deurmat leggen, en je kunt hem zo groot en klein en krachtig maken als je zelf wilt. Het kost je ongeveer maar 1 minuut. Je kunt het blaadje ook verbranden dan gaat jou wens letterlijk de lucht in. (pas wel op! Laurier brand snel!)

 

Nog een makkelijke manier: je zet een lekker theetje en gaat zitten op je werkplek, en je hebt juist nu even die zelfvertrouwen nodig voor dat belangrijke overleg zo. De thee zit vol met magische kruiden, en met de lepel in het bekertje draai je 3x naar je toe. Hierbij zeg of denk je wat jij op dat moment wilt. Dus bijvoorbeeld Zelfvertrouwen, wanneer je klaar bent met het roeren naar jou toe. Denk je met elke slok aan jou manifestatie. Zo neem je letterlijk de magie tot jou!

Dit kan je ook doen met dingen die je van je af wilt hebben, bijvoorbeeld de zenuwen. Dan draai je 3 keer van jezelf af, en denk je weer met elke slok aan jou manifestatie.

 

Met een simpel waxine lichtje kun je ook een klein spreukje doen, je loopt naar de keuken met je waxine lichtje, en je doet wat kamille voor affectie in het aluminium bakje, daarbij wat roosjes voor de liefde. Misschien een druppeltje van die zelfgemaakte rozenolie die daar ook staat. En je brand het kaarsje daarna zoals normaal, maar wel met die intentie die je wilde, in dit geval dus liefde. Zo heb je een leuke en makkelijke spreuk gedaan, die je kan doen onder de neus van je vrienden of vriendinnen zonder dat ze het door hebben. Handig toch?

 

Wanneer je naar je werk moet, en het dubbele gevoel hebt in je maag, kon ik maar snel ff wat bescherming in mijn huis neerleggen.  Dat kan ook heel simpel.

Je pakt wat Rozemarijn en sprinkelt dit voor de deur, of even snel in het raam. Misschien wat zout erbij. Tijdens het sprinkelen denk je heel hard aan wat jij wilt, jou intentie. Hierna kan je gerust door naar je werk.

Wat ik zelf altijd doe is een pentagram tekenen op mijn voordeur, en dan klop ik 3x in het midden, en draai ik daarna pas het slot dicht. Zo heb ik voor mijn gevoel, mijn huis beschermd en het daarna vast gezet door het slot dicht te draaien.

 

Er zijn zoveel kleine simpele manieren om magie in je leven te brengen, misschien ben je er zelf nu wel op een paar gekomen. Het is leuk om hierover na te denken, dit brengt jou fantasie naar boven, en maakt de simpele dingen ook leuker om te doen.

 

De laatste van deze les:

Tijdens het bakken stop je kruiden of groente in de cake mix, maar hier kun je ook je magie in stoppen. Je stopt een vleugje kaneel in het beslag, kaneel (staat voor liefde en passie, maar ook voor genezing) Nu stop je tijdens het kaneel strooien even goed jou intentie erin. Dit evenals bij bijvoorbeeld het bloem of bij de appels die op het beslag gaan.

Nu is de taart of de cake klaar en geef je deze taart aan jou gezin, of eet je het zelf. Eigenlijk neem jij, of zij de intentie nu tot zich zonder dat zij het door hebben. Zo kun je een snelle spreuk die je wenst voor iemand of jezelf toch even snel geven. Bijvoorbeeld als je wilt dat je kindje niet gepest wordt op school. Of wanneer je je man de zelfvertrouwen wenst, omdat hij een belangrijke meeting heeft. 

 

 

Nu heb je geleerd hoe je snel en eenvoudig magie in jou leven kan toevoegen. Heb jij nog leuke ideeën? zeg het hieronder in de comments. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel