Angeliet

Wil jij graag een Angeliet in jouw collectie? Bij Nature’s Greatest Gift ben je dan op het juiste adres. Hieronder wat leuke informatie!

Angeliet is de lichtblauwe Anhydriet soort en behoort tot de sulfaten. Angeliet komt vaak voor in blauw, licht blauw, en soms met wat bruinige verkleuringen. Angeliet heeft bijna een hemelachtige kleur. Angeliet wordt beschouwd als de engelensteen, om meer in contact te staan met jou engelen en spirit guides.

 

Werking

 

Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Ze bevordert en gevoel voor Empathie en innerlijke vrede. En kan helpen bij het kalmeren van emoties, tevens heeft de steen een kalmerende werking bij zware emotionele belasting en bij hevige emoties door gebeurtenissen in het leven. Ze kan je helpen met het uiten van gevoelens en versterkt het empathisch vermogen. Fysiek zou Angeliet helpen bij een slecht werkende schildklier, en deze tevens verbeteren. Ook zou Angeliet helpen bij het verbeteren van de longen, en bij aandoeningen aan de keel en de waterhuishouding in het lichaam.

 

Chakra’s en spiritueel

 

Angeliet hoort bij het Keel chakra (5e) en het voorhoofd chakra (6e).

Sterrenbeelden: Waterman ( 21 januari t/m 18 februari)

Spiritueel helpt Angeliet bij het aarden, en kan je tijdens meditaties enorm helpen bij het geaard blijven. Angeliet kan het contact met jouw spirit guides en engelen helpen verbeteren. En kan tijdens yoga of meditatie helpen bij het rustig blijven en hierbij meer open te staan voor boodschappen van het hiernamaals. Angeliet is een uitstekend spirituele steen voor in magische rituelen en om elixers te maken. Angeliet is een kleurige steen die rust en zelfvertrouwen op wekt op magisch gebied. Doordat ze staat voor acceptatie en innerlijke vrede kan ze jou ook helpen bij het accepteren van jou spirituele gave’s en je helpen bij het overgaan tot astraal projectie.

 

 

Geschiedenis 

 

De steen heeft zijn naam te danken in het grieks Anhydros. Andrydos betekent zonder water want de steen is een watervrije gipssoort.

Angeliet word sinds 1801 beschreven en gevonden in sieraden. Verder is er over Angeliet weinig bekend.

 

Vindplaats: Angeliet wordt o.a. in Duitsland, Chili, Japan en Rusland gevonden.

 

Samenstelling

 

Samenstelling: CaSo4

Hardheid: 3-3,5 

Dichtheid: 2,8-3

 

 

Persoonlijk

 

Zelf gebruik ik Angeliet niet enorm veel, wel heb ik een mooie aragoniet sculptuur in mijn bezit. Welke staat op mijn godinnen altaar, en heb ik een Angeliet op een plank in mijn woonkamer staan samen met een Agaat. Wel geeft ze mij een rustig en sterk gevoel. In de magie heb ik haar nog niet gebruikt, maar dit staat wel op mijn lijstje. Zelf ben ik op zoek naar mijn vorig levens, en kan ze hier goed bij helpen. Wie weet schrijf ik binnenkort een blog over mijn astrale reis naar het verleden.

 

Wil je meer weten over Angeliet of andere stenen? Stuur gerust een mailtje via de contact pagina of onze andere sociaal media platforms.

Sorteer op
© 2021 - 2023 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel