Aura Soorten

 

 

Wil jij graag een diverse (angel) Aura soorten in jouw collectie? Bij Nature’s Greatest Gift ben je dan op het juiste adres. Hieronder wat leuke informatie!

 

Aura kwarts en Angel aura kwarts is een steen (vaak Bergkristal, Amethist, of Obsidiaan) met een laagje titanium eroverheen gespoten. Dit kan een laagje doorzichtig titanium zijn met de regenboog kleuren of een donker blauw metaal look a like laagje. De laag wordt vaak vergeleken met een olie achtige glans. Zelfde als wanneer je een bel zou blazen en hierin zou kijken in het zonlicht.

 

Werking

Aura kwarts soorten hebben de werking van de steen die onder het laagje ligt. Met een extra zetje door het laagje titanium en of zilver wat ervoor gebruikt wordt. Hierdoor helpt de steen met de intuïtie en met het uitzenden en ontvangen van contact met het hiernamaals, en met jou spirit guides of voorouders/engelen. De steen kan je helpen met het bevorderen van je spirituele inzichten en kennis. En kan je beter helpen je magische pad te bewandelen.

 

Chakra’s en spiritueel

 

Aura soorten worden geassocieerd met het 7e kruin chakra.

Sterrenbeelden: allemaal

 

Spiritueel kan de steen helpen met het contact leggen en verbeteren met alle entiteiten die er zijn. En hierdoor tevens tijdens meditaties en diverse magische praktijken helpen, jezelf te versterken en te begeleiden.

 

Geschiedenis

 

Aura soorten worden sinds de 21e eeuw gemaakt door de mens, omdat mensen een steeds grotere fascinatie kregen met andere soort stenen. Veel mensen vinden hierom de aura soorten niet echt en vinden dat dit niet verkocht moet worden. Ik vind dat aura soorten wel degelijk kunnen helpen bij het spirituele pad en vind de steen daarom een plekje waard voor in de webshop.

 

Samenstelling

 

Verschild per steen. Bekijk de samenstelling van de steen onder het laagje titanium/zilver etc.

 

 

 

Persoonlijk

Aura soorten hebben mij op het spirituele pad enorm geholpen, ik voel mij sterker in de magie en kan beter pendelen of contact leggen met het hiernamaals/entiteiten wanneer ik een aura soort in mijn buurt heb. Tevens vind ik de aura soorten een mooie eye catcher voor in huis. En vind ik de aura soorten in het donker blauw het mooist. Kobaltblauw is tevens mijn lievelingskleur. In de magie vind ik het een versterkende steen, en enorm handig wanneer je contact probeert te zoeken met diverse deity’s en spirit guides of engelen. Als elixers of potions is de steen niet aan te raden wegens de chemische laag bovenop.

 

Heb je vragen over de aura soorten? Of heb je een opmerking. Stuur gerust een mailtje via de contact pagina.

Sorteer op
© 2021 - 2023 Nature's Greatest Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel