Fijne jaarwisseling! Happy 2022!

Home » Edelstenen en mineralen

Edelsteen Sculpturen

Uitverkocht

Agaat met Amethist

€ 80,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Agaat met Amethist

€ 80,00

Deze prachtige agaat met eromheen Amethist gegroeid is daadwerkelijk een prachtige verschijning, dit is zo bijzonder en komt heel weinig voor. Wij hebben er dan ook maar 1 op voorraad. 

De werking Agaat:

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. Agaat werkt kalmerend, laat je veilig voelen. Door de beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Voor extra bescherming voor het ongeboren kindje en moeder.

De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor wat gevoeligerige mensen en dus ook kinderen en dieren.

Omdat Agaat een enorm makkelijk te vinden steen is, ligt de steen in een goedkopere prijsklasse en is hij makkelijk te verven of te bewerken. 

 

Amethist werking: 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe.
Het helpt je om je verslavingen te kennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde ervaringen verwerkt kunnen worden.
 Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer, genaamd de bekende gouden driehoek.
Ook kan het de intuïtie, spirituele groei en uw inzichten bevorderen.
Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, en kan hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen verminderen.

 

Afmetingen:

874 gr, 21.5 cm bij 12 cm. 

Edelsteen manen


Wat doet een Gua sha?

Een gua sha is een oud chinees hulpmiddel die de doorbloeding van het gezicht bevordert. Door de Gua sha langs je gezicht te houden met de platte of hart vorm kant, trek je het gezicht en de huid strak, en wordt de doorbloeding in het gezicht beter, je kunt hiervoor vitamine c olie gebruiken, hierdoor voed je de huid ook meteen. 

De Gua sha is een goed hulpmiddel tegen rimpels en stress in het gezicht, en werkt ook goed tegen pijntjes in de spieren. Ook wordt het bij regelmatig gebruik in de nek, steeds strakker, en verdwijnen de rimpels. En de losse vel in de nek aanzienlijk. 

Amazoniet werking:

Amazoniet brengt balans in je leven, en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling. (mobiele telefoons, computers, magnetrons, televisies, Wi-fi etc.) 
Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en kan helpen bij de rouw. Amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert het hebben van een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen. 

Fysiek werkt Amazoniet tegen krampen en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, de zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, versterken van de tanden, botten, huid en bij calciumtekort.

 

Bergkristal werking:

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij zeker geschikt voor healings en energetisch werk. 
De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. 
Bergkristal versterkt elke andere steen energie, wanneer deze samen worden gebruikt. 

Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. 
Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, verkoelen, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Bergkristal komt voornamelijk uit Brazilië, Bergkristal is in verschillende soorten verkrijgbaar, bijvoorbeeld als chips, of als gravel, maar ook als grote geode's of oblisken. 

 

Rozenkwarts werking:

 

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. 
Rozenkwarts opent het hart om liefde te ontvangen en helpt om liefde te geven aan andere.
Rozenkwarts trekt relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet, en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. 
Rozenkwarts stimuleert creativiteit en fantasie en openheid voor liefdes en vriendschappelijke relaties.
Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, de vruchtbaarheid, borst en longkwalen en kan helpen bij het voorkomen van duizeligheid. 
Rozenkwarts is uitstekend te gebruiken in water. 
Ook kan Rozenkwarts uitstekend gebruikt worden voor kinderen.

Edelsteen bollen


Geverfde agaat